marți, 14 decembrie 2010

Tron Legacy 3D



In 1982 apare Tron, film revolutionar la vremea lui (e drept, efectele par facute in paint, desi nu exista paint pe vremea aia),film cu Jeff Bridges in rolul lui Kevin Flynn.  Dupa mai bine de 28 de ani apare hyper/ultra/mega premiera: Tron Legacy, filmul care va revolutiona cinema-ul (sau cel putin asa se laudau astia care l-au facut).

Synopsis: Daddy Flynn (Jeff Bridges) dispare la un moment dat din realitatea noastra, lasandu-l pe fiul sau Sam Flynn(Garrett Hedlund) singur singurel. Dupa primirea unui sms suspect Sam gaseste reţaua (lumea in care e Flynn Sr.), o lume virtuala formata din programe (program in retea).  Povestea se complica la un moment dat dar va las pe voi sa vedeti cum sta treaba pe acolo.


Un lucru ar trebui sa-l stiti : Tron Legacy nu e Avatar, nici macar nu se apropie de 3D-ul din lumea ştrumfilor cu bâte. Filmul e 2D/3D, 2D in lumea reala si 3D in lumea virtuala. Ce m-a suparat a fost ca astia ce se ocupa cu subtitrarile le-au facut 3D, deci tre sa porti ochelarii tot filmul. Efectele is bune, luptele cu Frisbee-urile, bataile cu luminonavele si motoarele periculoase iţi incanta putin ochii.

Nu pot sa zic ca filmu-i prost, e o continuare buna a originalului. Lui Jeff Bridges parca nu i s-au mai potrivit replicile (De ex: - Radical, man), seamana putin cu Lebowski. Sa nu uitam de prezenta feminina a filmului, rolul Quorrei fiind jucat de Olivia Wilde (13 din "Dr. House"), tipa cu un costum de iti lasa gura apa. Cam atat despre acest film, de sarbatori e numai bun. Nu-i ceea ce am sperat dar no, nici nu pot spune ca am irosit doua ore din viata.   

Se merita: Da (cu juma' de gura)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum comentezi?