joi, 14 februarie 2013

7 cu Willis

Dacă luna trecută cele şapte recomandări l-au avut în rolul principal pe Arnold Schwarzenegger, în această lună atenţia noastră se îndreaptă spre actorul cel mai greu de ucis : Bruce Willis.
 
DIE HARD
1988

Regizor: John McTiernan


Buget: 28 mil. $
Încasări totale: 140 mil $ 


Știați că?:
Bruce Willis a fost a 7-a alegere pentru rolul lui John Mclane. Rolul, iniţial i-a fost oferit lui Schwarzenegger, după aia lui Stallone, Burt Reynolds, Richard Gere, Harisson Ford şi Mel Gibson.


Body Count(Mclane): 10THE FIFTH ELEMENT
1997

Regizor: Luc Besson


Buget: 90 mil. $
Încasări totale: 263 mil $ 


Știați că?:

Limba vorbită de Lilo a fost inventată de Luc Besson şi îmbunătăţită de Milla Jovovich. Până la sfârşitul filmărilor cei doi erau capabili să poarte o conversaţie în această limbă.


Body Count(Korben Dallas): 27

THE SIXTH SENSE
1999

Regizor: Luc Besson


Buget: 40 mil. $
Încasări totale: 672 mil $ 


Știați că?:
Este unul din puținele filme horror nominalizate la Oscar pentru Best Picture (The Exorcist, Jaws si The Silence of the Lambs sunt celelalte).LOOPER
2012Regizor:  Rian Johnson


Buget: 30 mil. $
Încasări totale: 166 mil $ 


Știați că?:

Este al treilea film în care Bruce Willis călătoreşte în timp şi se întâlneşte cu o versiune mai tânără de-a lui.SIN CITY
2005


Regizori:  Frank Miller si Robert Rodriguez


Buget: 40 mil. $
Încasări totale: 158 mil $ 


Știați că?:

Robert Rodriguez a spus că el nu consideră acest film o adaptare a benzilor desenate ale lui Frank Miller, ci mai degrabă o traducere. Din cauza acestui fapt pe creditele filmului nu veţi găsi screenwriter (scenarist). Apare doar numele lui Frank Miller ca fiind creatorul benzilor
ARMAGEDDON
1998


Regizor: Michael Bay


Buget: 140 mil. $
Încasări totale: 553 mil $ 


Știați că?:
Liv Taylor a refuzat de două ori rolul lui Grace Stamper înainte de a-l accepta. Nici nu îmi pot imagina Armageddonul fără Liv Taylor.

TWELVE MONKEYS
1995


Regizor:  Terry Gilliam


Buget: 29 mil. $
Încasări totale: 168 mil $ 


Știați că?:
Willis a acceptat un salariu mai mic doar pentru a avea ocazia de a lucra cu Terry Gilliam. El a fost plătit abia după ce filmul a fost lansat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum comentezi?