duminică, 17 februarie 2013

Scurtmetrajele duminicale #23

1. LONG BRANCH
CANADA
2012


Dacă tot a trecut pe lângă noi Sfântul Valentin, am decis că primul scurtmetraj prezentat să aibă o doză de romantism în el. Această comedie romantică de aproximativ 14 minute este regizata şi scrisă de Dane Clark & Linsey Stewart iar în rolurile principale îi găsim pe Jenny Raven şi Alex House.

Scurt synopsis: Cat de greu poate fi să ai o aventură de o noapte cu un tip care locuieşte la 2-3 ore distanţă de locul în care sunteţi?




2. BRINK
SUA
2011

În timp ce urmăream ştirea cu meteoritul ăla care-o căzut prin Rusia, gândul mi-a fugit iarăși la apocalipsă şi la feluri în care se poate sfârşi lumea. Şi uite aşa m-am pus să caut scurtmetraje apocaliptice, dar nu de orişicare, ci din alea romantice cu "el şi ea" care se găsesc înainte de sfârşit. Aşa am dat peste Brink, un filmuleţ drăguţ, cu gravitaţia scăzută şi regizat de Shawn Christensen.

Scurt synopsis: Declaraţie de amor înainte de Armageddon.



3. BETISOARE ROCK 'N'ROLL
ROMANIA
2010


Ultimul filmuleţ l-am văzut miercuri pe la Studio Art Club şi e unul din trei scurtmetraje văzute acolo şi regizate de Cristian Pascariu. Toate au fost faine, dar asta e singurul prezent pe internet (şi doar pe imdb).
Scurt synopsis: O mamă ia legătura cu fiul ei după ce-l abandonase cu mult timp în urmă.

Click aici pentru BETISOARE ROCK 'N'ROLL



Un comentariu:

Cum comentezi?