duminică, 8 iulie 2012

Ice Age 4 3D


Pixar, Dreamworks?
          Cand vorbim de animatiile facute pe calculator ale ultimilor ani ne gandim la Pixar si la Dreamworks, companiile care fac legea in acest domeniu. Pixar le-a facut mai faine si Dreamworks a facut mai multe. Toti avem favoriti, daca ar fi sa fac un top 5 animatii de la cele doua companii, ar arata asa:

1.Finding Nemo (P)
2. Wall-E. (P)
3. How to train your dragon (D)
4. Shrek (D)
5. Cars 2. (P).

         Ce treaba are Ice Age cu Pixar sau Dreamworks? N-are nici o treaba cu ele, el fiind facut de Blue Sky Studios, un studio de animatie care tine de 20th Century Fox. O sa fiu sincer cu voi: din primele trei Ice Age-uri singurul lucru care mi-a ramas in cap a fost Scrat, veverita aia care nu e fericita fara pretioasa lui ghinda. In rest, stiu ca in cel de-al treilea au fost ceva dinozauri prin zona, dar cam atat.

Vocile:
          Ice Age 4 e primul din serie care nu-l are ca regizor pe Carlos Saldanha (cel care s-a ocupat si de Rio), regizorii partii a 4-a fiind Steve Martino si Mike Thurmeier (ei si-au mai mai bagat coada prin animatia Horton hears a Who). Cei trei muschetari preistorici, din centrul atentiei, in ordinea greutatii sunt: lenesul Sid (John Leguizamo - ultima oara l-am vazut in Lincoln Lawyer), tigrul Diego (Denis Leary - si-a mai imprumutat vocea si in A bug's Life) si mamutul Manny (Ray Romano - everybody loves Raymond). Dintre personajele care au aparut in acest episod al seriei am fost placut impresionat doar de bunicuta zapacita a lui Sid.


Cum e?
          Ce pot zice prost de o animatie din seria Ice Age? Nu prea multe, 3D-ul, cum era de asteptat e facut cum trebuie, detaliile animatiei sunt de calitatea I, sa zic ca povestea m-a dezamagit putin, dar nu o fost prea mare bai pentru ca mi-am primit portia de Scrat, i love that squirrel (Scrat = squirrel+ rat).

          La sfarsitul postarii veti gasi cele doua scurtmetraje prezente si in film (asa ca daca nu ati vazut inca filmul ar fi indicat sa le vedeti mai intai intr-o sala de cinema) cu Scrat in rolul principal iar ultimul clip e piesa celor de la The Wanted, prezenta pe coloana sonora a filmului.

Se merita?: Da
Nota: 7,39


Ice Age Scrat's Continental Crack Up Part 1



Ice Age Scrat's Continental Crack Up Part 2

The Wanted - Chasing the Sun


Rezerva la: