luni, 18 iunie 2012

Cocktail Artistic la Noaptea Lunga a Filmelor Scurte - ShortsUP

Au Mai Rămas 5 zile până când clujenii vor putea savura cocktailul artistic „Noaptea Lungă a Filmelor Scurte” 2012.

 Noaptea Lungă a Filmelor Scurte aduce cele mai bune scurtmetraje, premiate la Oscar, Palm d’Or, Berlin, BAFTA, Tribeca, Sundance și Clemont-Ferrand, la Clădirea Casino din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”, sâmbătă, 23 iunie, începând cu ora 20:00. Concomitent, evenimentul va avea loc și în București, Brașov, Sibiu și Timișoara.

 Experiența ShortsUP se îmbogățește cu încă două niveluri la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte. Pentru ca aceasta să fie una memorabilă, publicul va avea parte de un cocktail artistic inedit, la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, obtinut prin combinarea cinematografiei, filmului, muzicii și al unui element surpriză! "There lies a director in everyone of us" – Pentru că în fiecare din noi există un regizor,  profesioniștii de la Resize Media, vor susține o prezentare interactivă de filmmaking. Aceștia au în portofoliu numeroase videoclipuri, scurtmetraje și documentare. Cinefilii clujeni sunt invitați cu această ocazie să descopere regizorul din ei și să facă pasul spre creație.

 Muzica este arta cea mai apropiată de suflet, drept urmare, ShortsUP Cluj prezintă un concert al trupei clujene NATIF, care dovedeste acest fapt, de fiecare dată când urcă pe scenă. Albumul de debut, intitulat „Stories and Impressions”, este o colectie de 8 melodii proprii care vor încânta publicul în seara de 23 iunie. Puteti sa va confirmati prezenta la eveniment (pe Facebook) aici.

 Noaptea Lungă a Filmelor Scurte de la Cluj va include același program cu cel din București, cu excepția scurtmetrajului interactiv Kiddo. Programul integral al filmelor poate fi consultat la: http://shortsup.ro/program-filme-noaptea-lunga-a-filmelor-scurte-2012/.

 Accesul se face pe bază de brățară. Acestea pot fi achiziționate în seara evenimentului, la intrare.

 Accesul la eveniment se face începând cu ora 19:30.
 Prețul biletului: 25 lei /20 lei cu carnetul de student.