marți, 16 octombrie 2012

„COMEDY CLUJ” - filme si ceva mai mult

Aflat în plină desfășurare, Festivalul Internațional de Film „Comedy Cluj 2012” oferă zilnic cinefililor peste 20 de proiecții de pe cele cinci continente, dar alte evenimente conexe filmului (workshop-uri, spectacole de teatru dar si seri tematice).

Printre cele mai asteptate filme care vor fi prezentate mâine în cadrul festivalului se afla și producțiile „2 night” (Israel, 2010, regia Roi Werner) dar și „Ucigandu-l pe Bono/Killing Bono” (Marea Britanie/Irlanda, 2011, regia Nick Hamm).

Killing Bono (Irlanda)
2 night (Israel 2010)


Filmul „2 Night”, proiecție de gala în cadrul secțiunii Focus Israel, spune povestea a doi străini care se întâlnesc într-un bar și vor să petreacă noaptea împreună, dar nu găsesc un loc de parcare.  Astfel bărbatul și femeia devin victimele situației. Ce se va întâmpla în continuare va invităm să aflați marti, 16 octombrie, ora 17,00 la cinematograful Victoria.

Tot marți, 16 octombrie, și tot la cinematograful Victoria, dar de la ora 21,30 are loc proiecția coproducției Marea Britanie/Irlanda „Ucigându-l pe Bono/Killing Bono, în regia lui Nick Hamm. Filmul este o comedie de situație, o călatorie cu gânduri negre și obstacole prin lumea muzicală făcută de doi frați care doresc să se afirme dar care se află mereu în umbra lui Bono și a celor de la U2.

Printre evenimentele conexe Festivalului Internațional de Film „Comedy Cluj” 2012 se află și spectacolul de teatru „Un tramvai numit Popescu”, regizat de Gavril Pinte, producție a Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu.

Vă reamintim cele două reprezentații ale spectacolului itinerant care au loc chiar în tramvai sunt programate pentru sâmbătă, 20 octombrie, de la orele 13,30 și 16,00. Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a cinematografului Florin Piersic.

Pentru mai multe noutăți referitoare la Festivalul Internațional de Film “Comedy Cluj” 2012 vă invităm să accesați site-ul www.comedycluj.ro dar și pagina de facebook www.facebook.com/festivalulcomedycluj. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum comentezi?