marți, 2 octombrie 2012

Marcel Iures vine la "Comedy Cluj"


Sursa foto: http://www.sapteseri.ro/blog/

În afara celor peste 130 de proiecții din cadrul Festivalului Internațional de Film “Comedy Cluj” 2012, publicul din Cluj Napoca se va putea delecta în perioada 12-21 octombrie și cu alte evenimente culturale de prim rang, evenimente conexe celei de-a patra ediții a festivalului de comedy-drama.

Astfel în data de 14 octombrie Marcel Iureș vine la Festivalul Internațional de Film “Comedy Cluj” 2012 de această dată însă în ipostaza de actor de teatru. „Absolut!”, producție a Teatrului ACT în regia lui Alexandru Dabija va fi prilejul întalnirii publicului din Cluj-Napoca cu un Marcel Iureș cameleonic, protagonist al unui one man show tulburător.

Piesa are la baza povestea „Ivan Turbinca” scrisa de Ion Creangă în urmă cu mai bine de 130 de ani in urma, dar care prin tandemul Marcel Iureș- Alexandru Dabija capată acum noi înțelesuri fiind mai actuală ca niciodata.

„Polemic și terapeutic ne încercăm puterile cu periculoasa artă a spunerii unei povești. Și nu una oarecare. E vorba despre o poveste printre personajele căreia se află Dumnezeu, Moartea, Dracul... Oamenii care or să o asculte își vor aminti, pentru o vreme, că se poate vorbi despre lucruri mari și esențiale fără fasoane, cu umor și nepăsare.”, mărturisea regizorul Alexandru Dabija anul trecut cu ocazia premierei „Absolut!” de la București.
Fără fasoane dar cu umor sunt așteptați și spectatorii clujeni în data de 14 octombrie, ora 19, la Teatrul Național Cluj-Napoca pentru a fi parte din spectacolul lui Marcel Iureș, concepția regizorală a piesei poziționând publicul chiar pe aceeași scenă cu actorul. Biletele pentru acest spectacol se vor putea achiziționa începand de joi, 4 octombrie, de la agentia de bilete a Teatrului Național Cluj-Napoca.
Pentru mai multe noutăți referitoare la Festivalul Internațional de Film “Comedy Cluj” 2012 vă invităm să accesați site-ul www.comedycluj.ro dar și pagina de facebook www.facebook.com/festivalulcomedycluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum comentezi?