miercuri, 10 octombrie 2012

Noutati la a patra editie de Comedy Cluj

     La conferinta de presa de ieri, 9 octombrie, ne-au intampinat Horatiu Dan (director executiv festival) si Bogdan Besliu (PR).  Tanarul director a-nceput conferinta zicandu-ne ca festivalul s-a maturizat, acum au si logo reprezentativ pentru toate genurile de comedie pe care festivalul le promoveaza.

     Anul acesta sunt 12 filme in competitie (filmele trecute cu galben in programul filmelor) si avem din nou sectiunea de scurtmetraje + celelalte sectiuni traditionale.

Ca noutati ar fi doua piese de teatru:
- Absolut - one man show cu Marcel Iures (Duminica 14 octombrie, de la ora 19) piesa care se deruleaza cu participarea unui public pe scena.
     Biletele se pot procura de la Agentia Teatrala iar pretul unui bilet e 60 de lei.
- Un tramvai numit Popescu (Sambata, 20 octombrie, de la ora 13:30 si 16:00) e o piesa care va incanta prin caracterul sau inedit. Piesa a fost realizata special pentru tramvai iar acesta va porni de pe I.L.Caragiale si va face tot traseul pana la capatul liniei din Manastur. Sa nu credeti ca tramvaiul mov va fi protagonist in acest spectacol, deoarece un tramvai vechi va fi folosit in piesa pentru ca are mai multe locuri.  
     Un tramvai numit Popescu e o productie Teatrul National "Radu Stanca" Sibiu si echipa organizatorica numara in jur de 17 membri.
     Locurile sunt limitate - 35 locuri iar pretul unui bilet e 50 de lei.

O alta noutate ar fi "Noaptea Spoturilor Publicitare" (Cinema Florin Piersic, Joi, 18 octombrie, 21:30) unde vom urmari timp de trei ore filmul in publicitate, sa cum unii se folosesc de imagini si idei din film pentru a-si promova produsele. 

Seara horror (Casa Tranzit, Miercuri, 17 octombrie, ora 17:30)
   
Below Zero (Canada 2011), Inbred (Marea Britanie 2011) si Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon (SUA 2006) trei filme la pachet - pret bilet 15lei.
     La seara horror se lucreaza inca din ianuarie, ca tot a intrebat cineva de la presa de coincideta evenimentului dupa premiera festivalului de la Biertan  -Luna Plina-  Horror & Fantasy Film Festival.

     Clujenii se arata deschisi fata de festival, asta spune feedback-ul venit de la ei si de la mediul cinematografic de specialitate iar festivalul se bucura de o crestere organica, sustenabila.

     Despre Gala de deschidere a festivalului am scris aici iar despre Gala de inchidere va spun ca cuprinde decernarea premiilor si apoi un spectacol eveniment: "Retour de flamme", cine-concert sustinut de Serge Bromberg care ne va purta prin operele cinematografice ale altor timpuri, naive sau incredibil de moderne.



     Info bilete:
Biletele pot fi achizitionate, cu anticipatie, la Cinematograful "Florin Piersic".
Pretul unui bilet este de 9 lei, iar pentru elevi, studenti si pensionari, 7 lei.
Pretul unui abonament pentru cinci proiectii de filme este 35 lei, iar pentru zece proiectii - 60 de lei.  
Pentru Gala de Decernare a Premiilor si Noaptea Spot-urilor Publicitare pretul biletului este de 15 lei. La Klausenburg Cafe, intrarea va fi libera, in limita locurilor disponibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum comentezi?