miercuri, 17 octombrie 2012

Horațiu Mălăele si-a ridicat premiul din partea Comedy Cluj si a ramas la film


Imi pare foarte rau ca nu mi-am verificat agenda la timp si nu am ajuns la "Divort din dragoste", proiectia care a urmat dupa decernarea Premiului de Excelenta al acestei ediții  a Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj, distincție oferită actorului și regizorului Horațiu Mălăele.

Le sunt recunoscatoare persoanelor din redactia Comedy care sunt foarte bine organizare, astfel incat informatiile ajung la presa imediat dupa evenimente.

Credit foto: Mihaela Coste
Evenimentul a avut loc la cinematograful Victoria din Cluj-Napoca și a fost urmat de proiecția filmului „Divorț din dragoste” (România, 1991, regia Andrei Blaier), o comedie românească de referință ce îl are în rol principal binențeles pe actorul Horațiu Mălăele.

Vizibil emoționat, actorul a ținut să mulțumească organizatorilor festivalului dar și publicului prezent în sală în stilul caracteristic:
„Mi-acum acum aminte de o poveste cu doi oameni care merg la înmormântarea celui de-al treilea și acolo cineva ținea un necrolog. Spunea: Aici se află un om cinstit și drept. Atunci unul dintre cei doi zice: Hai sa plecăm, pentru că nu e al nostru!

Cred că nu merit eu această distincție, ceea ce îmi aduce aminte de un proverb care spunea: Dacă cine trebuie nu e, e cine trebuie să nu fie!
Va multumesc pentru că v-ați gândit la acest premiu, vă mulțumesc pentru participare, vă mulțumesc foarte mult pentru că iată, coabităm. De obicei când ți se dă un premiu de acest fel, ori ești bănuit de o boală gravă pe care tu nu o știi, ori vorba unui proverb islamic: „Ca să distrugi pe cineva trebuie mai întâi să-l iubești, și-a încheiat speech-ul de mulțumire Horațiu Mălăiele.

Seria distincțiilor acordate în cadrul Festivalului Internațional de Film „Comedy Cluj” 2012 continuă sâmbătă, 20 octombrie de la ora 19.00 la cinematograful Florin Piersic.
În cadrul Galei de Închidere a celei de-a patra ediții a Festivalului Internațional de Film „Comedy Cluj” vor fi decernate premiile pentru cele trei secțiuni de creație cinematografică, iar în final toți cei prezenți sunt invitați să urmărească spectacolul eveniment „Retour de Flamme”, un cine-concert susținut de Serge Bromberg.
Pentru mai multe noutăți referitoare la Festivalul Internațional de Film “Comedy Cluj” 2012 vă invităm să accesați site-ul www.comedycluj.ro dar și pagina de facebook www.facebook.com/festivalulcomedycluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum comentezi?