joi, 18 octombrie 2012

Sectiunea ISRAEL la Comedy Cluj


Continuând tradiția instaurată chiar de la prima ediție, în acest una din ţările invitate la Festivalul Internațional de Film „Comedy Cluj” este Israel.
Astfel, prezența Israelului la acest eveniment va fi marcată în prin proiecții de lung și scurt metraj realizate de regizori din această țară dar și de o expoziție de fotografie.


Printre filmele din cadrul secțiunii Focus Israel pe care vă recomandam să nu le ratați se află și pelicula „2 night” (Israel, 2010, regia Roi Werner) precum și filmul „Lenin în Octombrie/Lenin in Octomber” (Israel, 2010, regia Evgeny Ruman).

Filmul „2 Night”, proiecție de gala în cadrul secțiunii Focus Israel, spune povestea a doi străini care se întâlnesc într-un bar și vor să petreacă noaptea împreună, dar nu găsesc un loc de parcare.  Astfel bărbatul și femeia devin victimele situației. Ce se va întâmpla în continuare va invităm să aflați vineri, 19 octombrie ora 23,00 la cinematograful Florin Piersic.

Producția „Lenin in Octomber/Lenin in Octombrie” (2010) prezintă povestea unui împlinirii unui vis condiționat însă de promovarea ideologiei și a valorilor comuniste. Filmul poate fi urmărit duminică, 21 octombrie ora 19,30 la Klausenburg Cafe.
Tot în cadrul evenimentelor ce au în prim plan Israelul este prezentată la Cluj-Napoca și expoziția de fotografie „My Country” a fotografului Alex Levac deschisa publicului la Muzeul de Artă în perioada 17-21 octombrie, zilnic între orele 10-17. 


Pentru mai multe noutăți referitoare la Festivalul Internațional de Film “Comedy Cluj” 2012 vă invităm să accesați site-ul www.comedycluj.ro dar și pagina de facebook www.facebook.com/festivalulcomedycluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum comentezi?