duminică, 14 octombrie 2012

Noaptea Spoturilor Publicitare - Cinema Florin Piersic // Eveniment in cadrul Comedy

Aflat în plină desfășurare, Festivalul Internațional de Film „Comedy Cluj” găzduiește și în acest an numeroase evenimente conexe filmului. Bazându-se pe faptul că istoria reclamei începe aproape concomitent cu istoria filmului cu care de altfel și interferează adesea, dar și pe succesul de care s-a bucurat la ediția de anul trecut, Noaptea Spoturilor Publicitare revine la „Comedy Cluj” 2012.

50 de secunde de peliculă alb-negru, mut, cu două doamne care spală rufe. Era anul 1896 cand Lever Brothers a apelat la frații Lumiere pentru a prezenta în filmele lor săpunul Sunlight. Așa a început totul. 
Revenind în zilele noastre, fanii spoturilor publicitare sunt așteptați joi, 18 octombrie începând cu ora 21,30 la Cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca pentru 210 minute de publicitate și film.


Filme celebre, regizori celebri, actori celebri, cu toții parte a filmului publicitar într-o selecție de spoturi realizată special pentru Festivalul Internațional „Comedy Cluj” 2012. Tot în programul serii este inclusă și o selecție de International Advertising din edițiile precedente ale Nopții Devoratorilor de Publicitate. 

Prețul unui bilet pentru Noaptea Spoturilor e 15 lei. Biletele pot fi procurate cu anticipație la infopoint-ul amenajat în cadrul Cinematografului Florin Piersic.

Pentru mai multe noutăți referitoare la Festivalul Internațional de Film “Comedy Cluj” 2012 vă invităm să accesați site-ul www.comedycluj.ro dar și pagina de facebook www.facebook.com/festivalulcomedycluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum comentezi?