marți, 22 mai 2012

4,3,2,1 Ep. 3


                                                    Putin din Fry si Laurie


Dupa cum bine stiti doctorul nostru preferat si-a pus bastonul in cui dupa nu mai putin de 8 sezoane. Gregory House, zis si Hugh Laurie si-a indreptat atentia spre alte proiecte. Unul dintre ele e reuniunea cu vechiul sau partener de comedie Stephen Fry. Astia doi erau de nedespartit prin anii '80, '90, avand o groaza de colaborari interesante. Tocmai mi-am adus aminte de Blackadder, cel mai fain serial de comedie produs de BBC. Prima oara cand l-am vazut pe House in Blackadder am stat vreo 15 minute ca sa ma prind ca e el (Laurie si Fry apar in sezoanele 2,3,4). Daca o sa vi se faca dor de House sa cautati fara jena Blackadder si sa savurati serialul care va face sa zambiti indiferent de era. Stati ca m-am luat cu Blackadder si am uitat sa va zic care-i treaba cu proiectul asta nou a lui Hugh Laurie. El si-a mai imprumutat vocea prin diferite animatii (Hop, Arthur Christmas, Monsters vs. Aliens), doar ca de data aceasta va fi pentru animatia The Canterville Ghost, o adaptare dupa povestea scurta cu acelasi nume a lui Oscar Wilde. Stephen Fry ii va da voce personajului central Sir Simon de Canterville, o fantoma de 300 de ani iar Laurie va fi Moartea in persoana. O animatie care o astept cu mult drag.



                                              Razbunatorii pe micul ecran


Nu poate sa treaca o saptamana fara sa va zic o stire legata de Avengers. Daca nu aveti un televizor mai HD (de preferinta in 3 dimensiuni) sau un blu-ray player, mai aveti pana pe 25 septembrie sa va faceti cumparaturile. De ce aceasta data? Atunci se lanseaza blu-ray-ul (in 2 versiuni, una cu 2 discuri si una cu 4) si DVD-ul. Ce contine Blu-Ray-ul?

* Filmul cu comentariul regizorului,
* Gafe,
* Scene sterse (Inceputul si sfarsitul alternativ nu e de ratat)
* Un scurt metraj : Item 47,
* Doua featurettes ("A Visual Journey" si "Assembling the Ultimate Team")
* Videoclipul celor de la Soundgarden : "Live to Rise".

Versiunea pe DVD va avea doar comentariul regizorului si featurette-ul "Assembling the Ultimate Team".
Pentru cei fara griji financiare Disney va lansa si un super set de 10 discuri care va contine cel mai probabil, pe langa Avengers si Iron Man (1,2), The Incredible Hulk, Thor si Captain America. Puneti banii la pusculita. In caz ca va intrebati cum se prezinta Avengers in top incasari all-time:
1. Avatar (2.782 - doua miliarde $) 2. Titanic (2.185) 3. Harry Potter 8 (1.328) 4. Avengers (1.180).



                                                           Ryan Macleod ?



Fiind baiet, posturi de televiziune cutreieram. Intotdeauna ma opream din cutreierit cand il vedeam pe Duncan MacLeod din Clanul Macleod. Era ceva la povestea serialului Highlander care ma tinea lipit de ecranul bunului meu prieten: Nei. Cum sa nu fi fascinat de un serial in care un grup de nemuritori incearca sa isi taie unul altuia capetele? Pentru cultura voastra generala sa stiti ca serialul fost o continuare a filmului 1986 (Highlander), cu Christopher Lambert si Sean Connery in rolurile principale. Deja am adaugat filmul in Lista de revazut ca l-am uitat complet. Bine, bine, dar ce legatura are tipul din dreapta cu toate astea? Pai Ryan Reynolds are prima sansa in a fi nemuritorul principal in noul film Highlander (un reboot al seriei). Filmul il va avea ca regizor pe Justin Lin (Fast & Furious).Ceea ce m-a deranjat a fost persoana care se va ocupa de scenariu (Melissa Rosenberg - The Twilight Saga) - te rog nu baga vampirici in film (vampirici = vampiri + sclipici ). Poate fi numai unul in rolul principal, daca va fi sau nu Ryan Reynolds vom afla in lunile ce urmeaza.{"Here we are, born to be kings We're the princes of the universe"}

                                                    Robin Williams e nervos


Nu mai auzisem nimic de Robin Williams de ceva timp, ultimul film bun al lui fiind World's Greatest Dad (recomand). Tocmai a fost confirmat faptul ca va avea rolul principal in The Angriest Man in Brooklyn, remake-ul englezesc al filmului israelian din 1998: Mar Baum. In film ii vor fi alaturi Mila Kunis (Black Swan) si Peter Dinklage (ala mic din Game of Thrones), iar regizorul este Phil Alden Robinson (Field of Dreams). Aceasta pelicula ne arata reactia lui Williams la aflarea vestii ca mai are de trait 90 de minute. Filmul va intra in productie in septembrie si probabil va fi lansat pe la sfarsitul lui 2013. Am folosit in ultimele doua stiri termenii remake si reboot. Care-i diferenta? Remake-ul recreeaza un film anterior, pastrand de obicei o mare parte a povestii filmului sursa, pe cand un reboot relanseaza o franciza, un personaj, e un nou inceput (Spider-Man-ul de anul acesta).     


Posterele alese de mine saptamana aceasta sunt:



























La trailere a fost putin mai greu de ales

E doar un teaser trailer dar e Bond, James Bond




M-a bagat putin in sperieti




Top Spectatori in weekend (18-20 Mai)

Film Saptamani Spectatori
The Dictator137852
The Avengers321321
Dark Shadows120286
Safe27695
S-a furat mireasa22654