marți, 1 mai 2012

The River, ABC


          Foarte greu sa gasesti un serial horror bun in ziua de astazi. American Horror Story si The Walking Dead sunt printre putinele bune, desi Walking Dead-ul il consider mai mult o telenovela cu zombie. In aceasta scurta lista (The Horror List) a ajuns pe locul 2 "The River"(primul e American Horror Story). Nu mai tin minte exact cum am aflat de el, dar ma bucur ca am facut-o.

          Creatorii showului sunt Oren Pelli si Michael R.Perry, cei din spatele filmelor Paranormal Activity, deci au ceva experienta cu mockumentaries. Ce-i acela un mockumentary? Pai genul de film, prezentat ca un documentar ce inregistreaza fapte reale, fiind fictiune la urma urmei. The River e un horror mockumentary si unul foarte bun, tin sa precizez. Primul sezon al serialului are 8 episoade, deci numai bun de vazut intr-un weekend.


          Dr. Emmet Cole e prezentatorul unei emisiuni in genul celei facute de Steve Irwin (ala care se juca cu crocodilii si a fost ucis de o pisica de mare). Problema lui Emmet Cole e ca dispare. Sotia lui Tess si fiu-su Lincoln pornesc in cautarea lui. Dar ca sa adune bani pt excursie ei apeleaza la o televiziune. Si uite asa se naste un reality show pe Amazon. In fiecare episod echipajul trebuia sa faca fata unei noi amenintari, fie ea spirit, demon sau alta aratare.

          Actori cunoscuti nu prea avem, e de mentionat Joe Anderson (The Grey si The Crazies). O sa il stiti mai bine dupa ce il va juca pe Alistair in Twilight Saga: Breaking Dawn part 2. Nici nu-i trebuie show-ului actori cunoscuti, au talent astia pe care ii are. Reuseste sa te sperie serialul? Clar si te si tine in suspans. Ca pe alocuri nu prea are sens, asta e... nimeni nu-i perfect.




          In momentul de fata viitorul serialului este incert. Din cauza ratingurilor scazute la americani(ce stiu ei?) exista posibilitatea sa nu se mai faca sezonul 2. Eu totusi sper ca sezonul 2 se va filma si ne va speria anul urmator. Voi incheia parafrazandu-l de pe Dr. Emmet Cole: "There's magic out there". Bucurati-va si voi putin de magie urmarind acest serial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum comentezi?