joi, 24 mai 2012

Men in Black 3D


          Dupa 10 ani s-au intors costumele negre. Ma bucur sa il vad iarasi pe Will Smith intr-un film, dupa o pauza de patru ani de la ultimul sau proiect (Seven Pounds). E genul de actor care nu are cum sa nu iti placa, nu am auzit pana acuma pe cineva spunand ceva rau de Smith.

          Men in Black (MIB) e numele unei organizatii secrete, non-guvernamentale care monitorizeaza orice activitate extraterestra de pe Pamant. Din aceasta organizatie fac parte agentii J (Tommy Lee Jones / Josh Brolin) si K (Will Smith). Acestia, in a 3-a parte trebuie sa-l infrunte pe Boris the Animal (Jemaine Clement - poate il stiti din serialul The Flight of the Conchords), un extraterestru malefic cu o dorinta de razbunare groaznica. In caz ca nu stiati acest univers (MIB) a luat nastere in 1991 cand s-au lansat benzile desenate cu acelasi nume, scrise de Lowell Cunningham.

          Pe Avatar dau vina ca trebuie sa port ochelari 3D la majoritatea spargatoarelor de ziduri din ultimii 3 ani. In acest film efectele 3D sunt prezente, facute acceptabil, dar m-as fi putut lipsi de ele. Scenariul, facut in mare parte de Etan Cohen (Tropic Thunder) e bunicel, cu replici pline de umor, 2-3 catch-phrase-uri si per total o poveste draguta care te surprinde pe alocuri.



 Bine ba, dar cu extraterestrii cum sta?
Sta bine, nu va temeti, mai ciudati si mai retro nu veti gasi altundeva. Pus in situatia de a a face un top al "Barbatilor in Negru", aceasta a 3-a parte s-ar afla pe locul 2, dupa primul film al seriei din '97 (l-am vazut de cel putin 5 ori). Tragand o concluzie, Men in Black 3 e un film ce merita vazut la cinema, atingandu-si scopul (ala de a te distra; iesi cu zambetul pe buze de la el).


Nota: 7,86
Se merita?: Da


Rezerva la: