vineri, 7 septembrie 2012

Casa (cu filme) TIFF


Casa TIFF se redeschide în acest weekend si ne promite un nou sezon cu multe multe filme.

Pentru inceput au pregatit o retrospectivă Lună Plină (intrare 5 lei)- primul festival de film horror si fantastic, care a avut loc intre 16 și 19 august, la Biertan. Proiectiile vor avea loc la perne: Kill List și Attack the Block dar și scurtmetraje în cadrul proiecțiilor Shadows 1 și Shadows 2.

Tot la Casa TIFF ne vom putea delecta cu filme româneşti de toate genurile, realizate de cineaşti din toate generaţiile la a treia ediție a evenimentului  Noaptea Albă a Filmului Românesc, așa că nu ar trebui sa ne facem planuri pentru 14 septembrie.

Sambata, 8 septembrie de la ora 21:30 la perne va fi proiectat : KILL LIST [La aproape un an de la o misiune ratată, un asasin acceptă un nou job: contra unei sume considerabile, trebuie să elimine trei ținte.]

Sambata, 8 septembrie de la ora 24:00, la perne va rula prima sectiune SHADOWS 1: A TREIA
SCRISOARE, 15'; ALERGĂTOR,8' ;AMOC, 15' ; CASA DE LA LAC, 12' ; DECAPODA SHOCK, 10'; ELLA, 9'; ORB, 18' si TURA DE NOAPTE, 15'.

Duminica, 9 septembrie  de la ora 21:30, la perne – ATTACK THE BLOCK [O bandă de adolescenți din sudul Londrei își apără cartierul de invadatori extratereștri.]

Duminica, 9 septembrie de la ora 24:00, la perne SHADOWS 2: ANGAJATUL LUNII, 13';  CONDIMENTE NEOBIȘNUITE, 32' ; MOȘTENIRE, 4'; FATA DIN PĂDURE, 13' ; MORȚI ȘI VII, 17' ; VEȘTEJIRE, 22'.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum comentezi?