luni, 17 septembrie 2012

Seriale de toamnă

De fiecare dată când lansează americanii noua grilă de programe îmi fac o scurtă lista cu șase seriale, seriale cărora o să le acord o șansă (mă uit la primele trei episoade din fiecare).



O să încep cu două comedii, drăguțe la prima vedere:

1. Go On

Chandler Bing is back.
După experimentul nereușit: "Mr. Sunshine" (anulat după primul sezon) Matthew Perry își încearcă iarăși norocul cu o noua comedie: Go On.

Scurt synopsis: Ryan King (Matthew Perry), un faimos crainic sportiv de radio, e obligat de seful său să meargă la psiholog din cauza morții soției sale.
Creatorul serialului e Scott Silveri, cel care a făcut serialul Joey și a scris câteva episoade din Friends. Vor apărea  prin serial cațiva sportivi cunoscuti: Kevin Garnett și Sam Cassell, numărându-se printre ei. Nu se așteaptă nimeni de la "Go On" să fie urmatorul "Friends", dar va fi cu siguranță un serial mai bun ca "Mr. Sunshine".




2. The Mindy Project
În centrul acestei noi comedii de la Fox o avem pe Mindy Kaling. Ea a aparut prin The Office, la unele episoade scriind și scenariul.

Scurt synopsis: Tot ce și-a dorit Mindy Lahiri (Mindy Kaling) de la viață a fost să aibă o viață asemănătoare cu o comedie romantică. Din câte am vazut prin trailer nu prea îi iese.
Dintre cele doua comedii, parca de la "Go on" am mai multe speranțe.




Să trecem la drame, tot două la numar:

3.Last Resort

Noua dramă a celor de ABC, "Last Resort" sau "Serialul cu submarine" are o premisă destul de interesantă.

Scurt synopsis: Submarinul Colorado primește ordine să-și lanseze rachetele nucleare spre Pakistan. Sceptic, căpitanul Mărcus Chaplin (Andre Braugher) refuză ordinele, cerând confirmarea lor. În acel moment submarinul este atacat, iar echipajul nevoit să se retragă pe o insulă exotică.

Unii spun că acest serial va fi noul "Lost". Vom trăi și vom vedea.





4.Revolution

Scurt synopsis: Ce s-ar întâmpla dacă n-ați mai avea electricitate? Cred că cea mai groaznică consecință ar fi că nimeni nu ar mai citi acest blog, dar asta e doar părerea mea. În această lume postapocaliptica, lipsită de electricitate este plasată acțiunea acestui serial, mai exact la 15 ani de la "marea pană".

De ce acest serial are toate șansele să aibă succes? Să va dau câteva nume care s-au implicat în crearea lui: J.J. Abrams (Lost), Erik Kripke (Supernatural) sau Jon Favreau (Iron Man).

Fanii Breaking Bad îl vor revedea în acest serial pe Giancarlo Esposito (Gus).




Ultimele două seriale intră în categoria "fun".
5.Elementary
Un nou serial cu Sherlock Holmes...

Cel de pe BBC, cu Benedict Cumberbatch și Martin Freeman e unul din cele mai bune seriale văzute de mine, așa că oare mai era nevoie de un alt Sherlock? Elementary e pe această listă doar pentru că Watson e Lucy Liu și mi-era dor să o văd într-un serial. În rolul marelui detectiv îl avem pe Jonny Lee Miller (îl știu dintr-un serial cu avocați nu foarte interesant - Elli Stone).

Scurt Synopsis: Sherlock. New York. Watson - Lucy Liu.


 

6.Arrow
Ultimul de pe listă e și cel mai așteptat de către mine, pentru că sunt curios de cum vor reuși să transpună povestea lui Green Arrow pe ecran. Sper să nu fie ceva în genul ultimului serial cu supereroi văzut: The Cape (groaznic serial, n-am rezistat mai mult de 3 episoade).

Scurt Synopsis: După un naufragiu, miliardarul (în dolari) Oliver Queen e pierdut pe o insulă timp de cinci ani. După ce e salvat și dus acasă în Starling, Oliver se deghizează în verde și începe să vâneze răufăcători.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum comentezi?