miercuri, 12 septembrie 2012

Dreamworks + 20th Century Fox


           Noul distribuitor al celor de la Dreamworks, Twentieth Century Fox și-a făcut publică lista cu filmele ce urmează să fie lansate din 2013 până în 2016. Această lista include 12 filme de animație în 4 ani (destul de mult). În rândurile ce urmează vă voi oferi câteva informații despre animațiile ce se vor lansa în 2013 și 2014.



1.  The Croods - 22 Martie 2013
Voci:
Nicolas Cage
Ryan Reynolds
Emma Stone

Prima animație distribuită de 20th Century Fox va avea acțiunea situată în epocă preistorică, când omul - cavernelor Grug e nevoit să se mute din cauza unui vulcan .



2. Turbo - 19 Iulie 2013
Voci:
Ryan Reynolds
Samuel L. Jackson
Michelle Rodriguez
Snoop Dogg


 Un melc de grădină vrea să fie cel mai rapid melc din lume, iar din cauza unui accident suferit dorința lui se poate îndeplini.




3. Mr. Peabody & Sherman -  1 Noiembrie 2013


Voci:
Ty Burrell (il stiti din Modern Family)
Max Charles ( Amazing Spider-Man la 4 ani)

 Pe la sfârșitul anilor 50' apare Mr. Peabody în cadrul desenelor animate "Rocky and his friends". Mr Peadoby e cea mai mică persoană din lume, geniu de felul lui și, întâmplător, un câine. Acesta îl adoptă pe Sherman, un băiețel plin de energie. În 2013 cei de la Dreamworks cu ajutorul regizorului Rob Minkoff (The Lion King) și a scenaristului Craig Wright (United States of Tara) ne vor readuce pe ecran aventurile celor două personaje.

4. Me and My Shadow - 14 Martie 2014
Voci:
Kate Hudson
Bill Hader
Josh Gad

 Va fi debutul regizoral al veteranului animației Alessandro Carloni (s-a ocupat de How to Train Your Dragon), iar Tom J. Astle și Matt Ember se vor ocupă de scenariu (au mai scris scenariul la Get Smart). Filmul ne prezintă povestea unei umbre în căutare de senzații țări, dar din păcate atașată de trupul unui tip mai timid.



5. How to Train our Dragon 2 - 20 Iunie 2014
Voci:
Gerard Butler 
Jonah Hill
Craig Ferguson

 Continuarea celei mai bune animații din 2010 (părerea mea) va fi regizată de același Dean DeBlois (a făcut și primul). Încă nu se știu mai multe detalii despre povestea acestui sequel.


6. Happy Smekday! - 26 Noiembrie 2014
Voci:
Jim Parsons (Sheldon - Big Bang Theory)
Rihanna

Bazat pe cartea scrisă de Adam Rex "The True Meaning of Smeckday", animația va fi regizată de Tim Johnson (Over the Hedge, Antz).

Cel mai optimist extraterestru din galaxie trebuie să facă echipă cu o adolescentă pentru a salva planeta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum comentezi?