duminică, 29 aprilie 2012

Animals United 3D

 
          Da, m-am dus la Animals United stiind dinainte că e un film german dublat în  engleză; ma bad. Înainte credeam ca nemtii, în ceea ce priveste cinematografia  se pricep doar la făcut pornosaguri. După ce am văzut animatia asta... părerile mele au rămas neschimbate.

Synopsis: Încălzire globală, animale în pericol, suricati curajosi(for  those unaware: suricat= mangustă carnasieră din Africa de Sud)



          Nu am mai văzut atâtea referinte la alte filme într-o peliculă de la Scary Movie. O furat astia într-un stil...măcar animalele să fi fost mai  bine definite. Un diavol tazmanian cu probleme gastrointestinale, un cocos francez revolutionar, un leu numit Socrates... seriously???  Animals United vrea să transmită un mesaj gen save the animals, save the world, dar asta nu-i o scuză ca să faci o animatie  proastă.

          Mai are rost să vă zic că și 3d-ul e făcut prost? Filmul intră  pe locul 5 în top 10 worst 3d movies văzute (lider incontestabil rămâne  Magic Journey to Africa). Totusi dacă aveti/cunoasteti/sunteti o odraslă  (< 10 ani) care vrea din tot sufletul să meargă la o animatie 3d și  Animals United e singurul care rulează, go for it.

Se merită?: Nu

Nota: 3,66

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum comentezi?