duminică, 29 aprilie 2012

Red Riding Hood



          A fost odata ca niciodata; ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti; de cand facea plopsorul pere si rachita micsunele... sau cel putin asa incepea una din versiunile povestii Scufita Rosie...Totusi, aici nu avem de-a face cu o poveste pentru copii, ci cu o adaptare mystery/horror a povestii.

Synopsis
          Intr-o vreme in care vampirii nu existau, intr-un catun uitat de lume, un lup(varcolac) ameninta linistea si pacea locuitorilor.

          Is destul de curios cati copii vor veni la film... titlul filmului e scufita rosie. Abia astept sa apara si versiunea horror a povestii "Zana Zanelor"(piesa horror deja ii). In rolul scufitei o avem pe Amanda Seyfriend (don'soara ce se razboia cu Megan Fox in Jennifer's Body),iar Gary Oldman joaca rolul unui Van Helsing mai antipatic. Cei doi Praslea (hai sa le zicem Jacob si Edward) indragostiti de scufita sunt destul de necunoscuti: Shiloh Fernandez(ii ceva creepy la el) si Max Irons.



          Regizat de Catherine Hardwicke, cea care a facut primul Amurg (puteam sa pun pariu), acest Riding Hood se vrea a fi o clona de twilight, o idee mai infricosator decat colti vs. blana. De speriat, nu te sperie; sa te tina lipit de scaun nu reuseste;  singurul lucru care-l face cat de cat ok e sa te faca sa ghicesti timp de vreo juma de ora cine-i lupul... si oricat de tentant mi s-ar parea sa va zic cine ii lupul, ca sa nu trebuiasca sa stati 1 ora jumate la film, nu o sa o fac din bun-simt.

Se merita?: Nope

Nota: 4,41

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum comentezi?