joi, 26 aprilie 2012

Journey 2: The Mysterious Island 3D


          Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore mi s-a parut unul din cele mai bine realizate filme 3D ale ultimilor ani (serios). Acelasi regizor (Brad Peyton) s-a apucat sa faca continuarea la Journey to the Center of the Earth. Vorba vine, continuarea, un singur actor facand trecerea de la Journey 1 la Journey 2. Josh Hutcherson (Sean Anderson in film) e acest aventurier cu un mare chef de calatorii verniene.

          Dupa ce in prima parte s-a dus spre centrul pamantului cu Brendan Frasier, amu se plimba pe o insula misterioasa cu Dwayne Johnson (The Rock sau Hank cum i se zice in film). Actiunea e simpla: Sean isi cauta bunicu, se intalneste cu o pipita (si ce domnisoara, Vanessa Hudgens) si porneste in aventura vietii lui(pana apare partea a 3-a). Bunicu e jucat de nimeni altul decat Michael Caine (eu il stiu drept Alfred din Batman).



          Journey 2 e un film de familie, pe alocuri amuzant (sa auziti sfaturile de agatat ale lui The Rock... pectodancing e la moda), povestea ii trasa putin de par dar nu m-a deranjat foarte tare, monstri avem din belsug. 3D-ul nu dezamageste, de 2-3 ori chiar am avut impresia ca o sa fiu ciupit de creaturi bizare.
          La proiectia la care am fost eu, am avut placerea de a vedea la inceputul filmului un scurtmetraj 3D de aproximativ 4 minute: Daffy's Rhapsody (probabil si voi daca veti merge il veti vedea), destul de dragutz (nu-l vazusem in 3D pe Elmer pana acuma).Daca aveti vreun unchi/matusa/frate/sora/etc. care nu a vazut  vreo pelicula 3D pana acuma, Journey 2 e o alegere potrivita.

Se merita?: Da (cu juma' de gura)

Nota: 6,41

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum comentezi?