duminică, 29 aprilie 2012

Cars 2 3D

     
          Acu o luna revazusem primul Cars ca sa fiu pregatit pentru sequel. Se zice ca o continuare nu depaseste niciodata originalul. Cars 2 se numara printre exceptiile de la aceasta regula. So, ma pun frumos in scaun,, trantesc ochelarii patratosi pe ochi si incepe... Toy Story, wtf? De fiecare data uit ca inaintea unei animatii marca Pixar intalnim un scurtmetraj. Toy Story: Hawaiian Vacation a fost pus acuma sau cum o sa ii zic eu de acuma inainte "Barbie's First Time". Desi nu m-a impresionat Trilogia Jucariilor (nu aruncati cu pietre), scurtmetrajul e dragut si iti smulge 2-3 zambete.

Synopsis
          Sir Miles Axlerod  (o masina filantroapa) organizeaza o cupa mondiala a masinilor pentru a demonstra viabilitatea carburantului alternativ creat de el. Printre concurenti il gasim pe eroul primei parti Lightning McQueen, adversarul lui cel mai de seama fiind Francesco Bernoulli (Italy's finest). Spre surprinderea mea, actiunea filmului se invarte in jurul lui Mator(Lightning's Bff), care, face el ce face si ajunge intr-o situatie putin mai delicata, plina de spioni, arme si comploturi.



          Pentru mine Cars 2 este momentan cea mai faina animatie a anului (Happy Feet 2 sau Motanul Incaltat ii mai pot lua titlul). Palaria jos pentru detaliile locatiilor; cat pe ce sa-mi scape un wow cand am vazut Porto Corsa(locul desfasurarii cursei cu numarul 2). Umorul e la el acasa, subtilitati si easter eggs avem (a popemobile in a popemobile). Ar fi fost culmea ca 3d-ul sa fi fost facut prost, doar vorbim de Pixar.

          Minusuri la filmul asta nu prea gasesc, poate e putin prea lung (o ora 50).  Un film musai de vazut , miscati-va portbagajele la el, it's a fun ride.

Voci:
Mator                              Larry the Cable Guy 
Lightning McQueen         Owen Wilson
Finn McMissile                  Michael Caine   
Francesco Bernoulli         John Turturro

Fun Quote:
Finn McMissile: Finn McMissile, British intelligence.
Mater: Tow Mater, average intelligence.

Nota: 7,86

Se merita?: Clar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum comentezi?